Kafesinden kaçan muhabbet kuşunun yakalanması sırasında atılan taş ile bir aracın camlarının kırılması üzerine iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 71 Evler Mahallesi Zümrüt Camisi yakınlarında evden kaçan muhabbet kuşunun yakalanması için atılan taş, N.S'ye ait aracın camına isabet etti.
Araç sahibi N.S, bu sırada sokakta bulunan kuşun sahibi H.Y ile tartışmaya başladı. Ailenin diğer üyelerinin de dahil olduğu tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine N.S. evinden getirdiği ruhsatsız av tüfeğiyle ateş etti.
Olayda, Ş.M, G.G, ve H.B. yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Polis, N.S. ile olayda kullanılan av tüfeğini eve götürüp sakladığı öne sürülen eşi F.S'yi gözaltına aldı.

Bıldırcın avlarken 3 kişiyi yaraladı
Tepebaşı ilçesi Emirler mahallesinde yaşandı. Sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, bıldırcın avına çıkan M.Ç.'nin tüfeğinden çıkan saçmalar, bölgede bulunan A.K., Y.K. ve Ö.E.'ye isabet etti. Üç şahıs olay yerine gelen Eskişehir Devlet Hastanesinde kaldırılırken, şüpheli alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. (AA)

Editör: TE Bilisim