Altın fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle vatandaş altına yaklaşamıyor fakat dolar karşısında da değer kazanan altın iyi bir yatırım olanağı olarak göz önünde bulundurulabilir.
Ahmet Yılmaz: Yakında düğün yapacağım benim için çok zor bir durum. Geçen hafta baktığım rakamlarla bu hafta bile aynı değil. Yatırım için altın iyi, doğru zamanda satmayı bilirseniz.
Dilaver Kurt: Euro da, dolar da yükseliyor Allah hayırlısını versin. Ben yurtdışında yaşıyorum. Bu yüzden benim için Euro daha değerli. Altına yatırılacak bir şey yok.
Sevil Sargın: Bu konu hakkında yorum yapmıyoruz artık. Biz alırken de satarken de kazanmıyoruz. Altına yatırım konusunu çok zenginler düşünmeli.
Saniye Işıksaçar: Emekliyiz, bir maaşımız var o da az zaten. Hiçbir şey alamıyoruz her şey çok pahalı. Düğünlerde takı takamıyoruz. Torunlarımız evlenecek altın alamıyoruz.
Meral Oktav: Altın fiyatları felaket. Yeğenimiz evlenecek bütçemize uygun bir şeyler bakıyorum. Yatırım da yapamıyoruz. Yatırım için uygun fiyatlı takıların peşinde olmayız.
Kemal Kantarcı: Ekonomi cepleri yakıyor. Emeklinin hali böyle. Zamlar hep onlara geliyor, bize hiçbir şey yok. Zengin her zaman zengin, biz her zaman aynı.
Nurcan Arı: Altına hiç dokunamıyoruz. Düğünümüz de var ama alamıyoruz. Fiyatlar yüksek. Yatırım için kullanılabilir ama parası olana. Parası olmayan neyle alıp, yatırım yapacak.
Nihal Ercih: Bir hafta içerisinde 10 liradan fazla fiyat artışı var altında. Şu an sadece bakmakla yetiniyoruz. Alabildiğimiz sadece çeyrek altın. Onu da yatırım amaçlı alıyoruz.
Editör: TE Bilisim