Eskişehir'de uzun yıllardır balıkçılık yapan, yaz aylarında ise tezgahının bir bölümünü sebze ve meyveye ayıran Samim Yarıcı, '1 Eylül'den sezonumuz başlayacak. Oraya kadar elimizde kalan son meyvelerimizi satacağız. Tezgahlarımız yeni balıklarla şenlenecek' diye konuştu. Yeni sezondan umutlu olduklarını söyleyen Yarıcı, 'Balık bol olunca fiyat düşer. Umarım yeni sezonda geçtiğimiz sezona göre vatandaşlara ucuza balık verebileceğiz. Ayrıca fazla balık tutulması için havanın da soğuması lazım. Şimdi hava sıcak olduğu için balık avlanamıyor' diye belirtti. Samim Yarıcı, 'Şuan yaz balığı olarak sazan balığı, çupra, levrek, sardalya var elimizde. Arada sırada hamsi ve barbun balığı geliyor. Böyle ufak çeşitlerle devamlı gelen müşterilerimizi memnun ediyoruz. Şuan bulunan balıklar çok fiyatlıdır. Çupra 40 lira, Levrek 45 lira, sardalya 35 lira gibi bir fiyatta satıyoruz. Bu süreçte balığın az bulunması nedeniyle fiyatlar yüksek' dedi. İHA
Editör: TE Bilisim