İlk olarak Göztepe Sitesinde düzenlenen toplantıya katılan Başkan Kurt, vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi. Temizlikten üst yapıya kadar bir çok konunun gündeme geldiği toplantıda vatandaşlara yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kurt, vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyarette mahalle sakinleri ile birlikte bölgede incelemelerde de bulunan Başkan Kurt, vatandaşların şikayetlerine anında çözüm üreterek, yeni dönem için önemli bir mesaj verdi.

Büyükdere Mahalle Muhtarı Ferah Yavuz'un da katıldığı programda bölgenin tüm sorunlarını yerinde inceleyen Başkan Kurt, hedeflerinin hayata geçirecekleri projelerle özellikle üniversite öğrencilerinin bölgede kalmasına olanak sağlamak olduğunu ifade etti. Konuşmasında kent merkezinde olmasına rağmen geçmiş dönemde en az hizmet gören mahallelerin başında Büyükdere, Akarbaşı ve Göztepe mahallerinin geldiğine dikkat çeken Başkan Kurt, bölgelerin eksiklerini iyi bildiklerini ve ilerleyen zamanda tüm eksikliklerin giderileceğini kaydetti.

Başkan Kurt'un samimi yaklaşımı ile tüm beklentilerini büyük bir rahatlıkla dile getiren vatandaşlar; 'Başkanımız sorunlarımızla yakından ilgileniyor. Bizlerin ayağına kadar gelerek, hemşehrilerine verdiği değeri gözler önüne serdi. Yeni dönemde hizmet ile ilgili hiçbir sorun yaşamayacağız. Başkanımıza güveniyoruz' dediler.

Editör: TE Bilisim