Gerçekleştirdiği ziyarette köy sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Kurt, köy sakinlerinin yaşadığı sıkıntıları dinleyerek, çözümü hakkında fikir alışverişinde bulundu. Köylerin yaşadığı sorunları ilk ağızdan dinleyen Kurt, burada yaptığı konuşmada, köylülerin istekleri doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi.
Odunpazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kırsal Hizmetler Müdürlüğü hakkında da hemşehrilerini bilgilendiren Başkan Kurt, yeni dönemde köy sakinlerinin en büyük destekçisi olacak müdürlüğün çalışma sistemi hakkında da önemli açıklamalarda bulundu, müdürlük kadrosu olgunlaştığı zaman köylerde tek tek inceleme yapacağını ve sorunların ortadan kaldırılması için çözüm üreteceğini kaydetti.
Vatandaşların sıkıntılarını yerinde inceleyen Başkan Kurt, çözümü için kısa süre içerisinde çalışmalara başlayacaklarını da aktardı
Hedeflerinin yaşanan sorunları günü birlik çözümlerle değil kalıcı çalışmalarla çözmek olduğunu vurgulayan Kurt, 'Bunu da hep birlikte yapacağız' dedi.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette vatandaşların Babalar Günü'nü de kutlayan Kurt, babalar günü için özel olarak hazırlanan hediyeleri vatandaşlara armağan etti. (HM)

Editör: TE Bilisim