Yapılan ziyarette Başkan Mehmet Şimşek, Başkanvekili Erkan Koca ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan yer aldı. Pazartesi akşamı saat 18.00'de yapılan ziyaretin Eskişehirspor'a nasıl bir yansımasının olacağı merak konusu.
Çalışkan açıklayacak
Daha önce de Ankara'da Spor Bakanı ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, bu ziyarette de ön planda olan isimlerdendi. Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrası toplantının detaylarıyla ilgili kulüpten herhangi bir açıklama gelmedi. Edinilen bilgilere göre mali sorunlar, transfer yasağı, yıkılan altyapı tesisi ve Boraks ile isim sponsorluğu gibi konuları konuşuldu. Bakan ile yapılan bu konuşmalarla ilgili açıklamayı AK Parti İl Başkanı Zihni
Çalışkan'ın yapacağı öğrenildi.
'Konumuz Eskişehirspor'du'
AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda, 'Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu'na ziyarette bulunduk. Bakanımızla öncelikle konumuz olan Eskişehirspor'umuzu ziyaret programını planladık. Değerli Bakanımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim' dedi.
Kasapoğlu'na teşekkür etti
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek, Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na yapılan ziyaret sonrası, sosyal medyadan paylaşım yaptı. Şimşek, 'Emeğinize sağlık Teşekkürler bakanım. Yaşasın Eskişehirspor' ifadelerini kullandı.
Koca: Planlamayı yaptık
Eskişehirspor Kulübü Başkanvekili Erkan Koca, ziyarete katılan isimlerdendi. Koca konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Sayın bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu Eskişehirspor'un tesislerinde ağırlamak için planlamamız yapıldı. Kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz' ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilisim