Kentin trafik akışındaki en önemli merkezi olan Atatürk Bulvarı üzerinde Bilecik Belediyesi tarafından devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle bölgede trafik yönlendirilmesi yeniden düzenlendi. Çalışmalar sebebiyle yer yer sürücülerin zor anlar yaşadığı gözlerden kaçmazken, Atatürk Bulvarı üzerindeki esnaflar ise şikayetlerini dile getirdiler.
BELEDİYE UYARDI
Bilecik Belediye Başkanlığı'ndan konu hakkında yapılan bilgilendirici açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
'Belediyemiz tarafından şehrin birçok noktasında devam eden altyapı ve kanalizasyon çalışmaları, şehir merkezinde de gerçekleştirilmektedir. 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibariyle Kamyon ve TIR gibi büyük araçlara, Atatürk Bulvarı istikameti 30 gün boyunca trafiğe kapatılmıştır. Binek araç kullanıcılarına ise belirli aralıklarla kademeli olarak açık olacaktır. Binek araçların trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımıza duyurulur' ifadeleri kullanıldı.
Diğer yandan Bilecik şehir merkezine girişleri yasaklanan araçların Futbol Sokak üzerinden Karayolları Kavşağı'na kadar olan güzergahı takip etmeleri zorunlu hale getirildi.
Editör: TE Bilisim