Vatandaşların yeni şeyler öğrenme ihtiyaçlarını karşılayan Tepebaşı Kent Enstitüsü eğitimleri, Tepebaşı Belediyesi tarafından Anadolu Üniversitesi desteğiyle, ücretsiz olarak sunuluyor.
3 BİN KATILIMCI
Kayıtların ve eğitimlerin devam ettiği Tepebaşı Kent Enstitüsü'nde, toplam 7 ders içeriği kullanıcılara sunuluyor. Ücretsiz olarak düzenlenen eğitimlere vatandaşların yoğun ilgi gösterirken; Girişimcilik, Sosyal Medya, Finans Okuryazarlığı, Gıda Güvenliği, Etkili İletişim, Müşteri İlişkileri ve Fotoğrafçılık branşı olmak üzere eğitimler 3 bin 323 kişinin katılımı ile devam ediyor. Derslere kayıt olmak isteyenler, 'kentenstitusu.tepebasi.bel.tr' web adresinden kayıt yaptırabiliyor.
İLGİ GİDEREK ARTIYOR
Tepebaşı Kent Enstitüsü hakkında bir değerlendirmede bulunan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Amacımız; Köy Enstitüleri'nin felsefesi, heyecan ve ruhunu vatandaşlarımıza yaşatmak. Aynı zamanda cumhuriyetin, aydınlanmanın ateşini yeniden yakmak, ülkemizin geleceğine umut ve ışık olabilmektir. Koronavirüs dolayısıyla evlerimizde zaman geçirirken, Tepebaşı Kent Enstitüsü'ne olan ilgi de giderek artıyor. Bilgiye ulaşmanın, herkesin hakkı olduğuna inanıyoruz' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim