Ya Trabzon'a gider
Gerçekleşme ihtimali en zayıf şıklar arasında yer alan Erkan'ın Trabzonspor'a gitme seçeneği, Trabzonspor Yönetiminin uğraşı sonrasında o kadar uzak görünmüyor. Yıldız futbolcu için özellikle eski hocası Ersun Yanal'ın devreye girmesi bu transferin her an bitebileceği iddialarını da beraberinde getirdi.

Ya boşa çıkar
Öte yandan Erkan'ın Trabzonspor'a transferi sonrasında yıldız futbolcunun sert çıkışları ile akıllara gelen bir diğer seçenek ise Erkan'ın FİFA'ya baş vurarak hukuki yollar ile Eskişehirspor'dan yolunu ayırması ve ardından Fenerbahçe ile yollarını birleştirme seçeneği de hala varlığını ciddi şekilde koruyor.

Ya da A-2'ye gönderilir
Öte yandan demeçleri sonrasında Eskişehirspor Yönetiminin üzerini çizdiği futbolcunun hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe'ye gitmeyerek Eskişehirspor'da kalma ihtimali de var. Bu durumda ise üzeri çizilen yıldız futbolcu Eskişehirspor A-2 takımının yolunu tutacak.

Bugün düğüm çözülüyor
Erkan Zengin ile ilgili olarak düğüm bugün çözülecek. Yıldız futbolcunun bugün itibarı ile ya hukuksal adımları atması gerekiyor. Ya da Eskişehirspor'un Antalya da yaptığı kampa katılması 3'üncü bir şık yok. (S.S)

Editör: TE Bilisim