Tepebaşı Belediyesi halk konserlerinin sonuncusu, Sazova Mahallesi Aydınyol Sokakta gerçekleştirilen Hira koseri ile sona erdi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile Sazova Mahalle Muhtarı Kamil Emre'nin de katıldığı konsere, mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
BÜYÜK GÜN
Konserde bir konuşma yapan Başkan Ataç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na değindi. Ataç, 'Gerçekten büyük bir günü, 30 Ağustos'u kutluyoruz. Herkes biliyor ki bu ülke kolay elde edilmedi. Önce Çanakkale Destanı, Atatürk'ün Samsun'a çıkması ve sonrasında gelen büyük zafer. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi her zaman anacağız. Biliyorsunuz bir seçim geçirdik. Öncelikle geçmiş seçimde destek veren, vermeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Sizin sayenizde, önümüzdeki 5 yıl projelerimize, çalışmalarımıza aynı özveriyle devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın daha mutlu olabilmesi, daha sağlıklı yaşayabilmesi için birçok projeyi daha hayata geçireceğiz' diye konuştu. Konuşmasının ardından Başkan Ataç, sanatçı Hira'ya çiçek takdim etti.
İLKLERİN BELEDİYESİ
Sazova Mahalle Muhtarı Kamil Emre ise, 'Konser programında mahallemizin de bulunması bizi çok mutlu etti. Tepebaşı Belediyesi projeleriyle, hizmetleriyle ilklerin belediyesidir. 30 Ağustos arifesinde bize güzel bir gün yaşatan başta Başkanımız Ahmet Ataç olmak üzere, Tepebaşı çalışanlarına teşekkür ediyorum' dedi. Konuşmaların ardından konser, sanatçı Hira'nın seslendirdiği şarkılar ile devam etti. HM
Editör: TE Bilisim