Eskişehirspor'dan ayrılacağı gündeme gelen Semih Şentürk için taraftarlar sosyal medyadan kampanya başlattı. #GitmeKalBuŞehirde hashtagiyle Semih'e sahip çıkan taraftarlar golcü futbolcunun gitmesini istemiyor.

Hani problem çözülmüştü
TFF 1. Lig'in 15'inci haftasında Denizlispor karşılaşmasında Teknik Direktör Alpay Özalan tarafından 43'üncü dakikada oyundan alınan Semih Şentürk bu değişiklik sonrası oldukça üzülmüştü. Hem Özalan hem de Semih sorunun olmadığını ve problemin çözüldüğünü söylemişti.

Taraftar ayrılmasını istemiyor
Ancak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile oynanan maçın 90'ncı dakikasında oyuna giren Semih'in bu maçtan sonra takımdan ayrılma kararı aldığı gündeme geldi. Es Es taraftarı da twitter'dan bir kampanya başlatarak, #GitmeKalbuŞehirde hashtagiyle Semih'in Eskişehir'den ayrılmasına karşı çıktı.
' Sen kralsın, gitme!'
Taraftarlar twitter'dan Semih'e, 'Bu şehir kimin ne olduğunu bilir. Bu taraftar istediğini gönderir, istediğini kral yapar. Sen kralsın!, Vazgeçmek için çok erken..., bu efsane taraftarı yarı yolda bırakma' ifadelerine yer vererek golcü futbolcunun kalmasını istiyor. Başkan Halil Ünal'ın bu krizi çözmesi bekleniyor.
Editör: TE Bilisim