UMUTLAR TÜKENDİ

Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarına kader gözüyle bakan ve bu maçlardan puan çıkaramayarak kalan haftalara umutlarını taşıyan Es Es, Beşiktaş maçından da eli boş dönmüştü Akhisar Belediyespor ve Kayserispor maçlarının önemi daha da artmıştı. Ancak bu maçlarda da kazanamayan 1'er puan alan Es Es tüm umutları yok etti.

ÇÖKÜŞ DÖNEMİ

Ligin ikinci yarısı Eskişehirspor için final niteliğinde maçlarla doluydu. İkinci yarıda Fenerbahçe yenilgisiyle başlayan ve ardından Sivasspor ile Çaykur Rizespor maçlarından 4 puan çıkartarak tüm camiayı umutlandıran ve ayaklandıran Eskişehrspor yeniden bir çöküş dönemine geçti.

RUHSUZ FUTBOL

İç sahada oynanan Antalyaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak kendine yeni bir sayfa açan ve adeta küllerinden doğan Eskişehirspor, ligdeki kaderini belirleyecek 4 karşılaşmadan ise sadece 2 puan çıkarttı. Alınan iki puanın yanı sıra futbolcuların ruhsuz futbolu ise camiada büyük tepkilere neden oldu.

DİRENİŞE CEVAP VEREMEDİLER

Taraftarların başlattığı direnişte her maçını binlerce seveninin önünde oynayan içeride dışarıda yoksun kalmayan Eskişehirspor önce Kasımpaşa'ya ardından Bursaspor'a kaybetti. Beşiktaş maçını umursamayan Şimşekler, Akhisar Belediye ve Kayseri maçlarına olmazsa olmazımız olarak hazırlandı.

KIRILMA MAÇLARINI KAZANAMADIK

Ancak Akhisar Belediyespor karşılaşmasına her ne kadar iyi başlasa da skor üstünlüğünü koruyamayan ve 1 puan alan Es Es, kırılma maçında son olarak Kayserispor maçına çıktı. Herkesin tek beklentisi galibiyetti. Ancak yanlış kadro ve taktiklerin yanı sıra ruhsuz futbolda ortaya konunca sonuç beraberlikle tamamlandı.

ÇABALAR BOŞA

Bu kadar kırılma maçlarından istenileni alamayan ve sadece 2 puan çıkartan Eskişehirspor umut aşılamaya devam etti. Ancak camiada umut kalmadı. Ruhsuzlar ordusundan oluşan takım bile düşmeye garanti gözüyle bakmaya başladı. Taraftarların bu kadar çabası ise boşa çırpınış oldu.

Editör: TE Bilisim