Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü dolu dolu geçen Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali ile ilgili, 'Farklı kültür ve medeniyetten bir çok insan Sivrihisar'ımıza geldi. İlçemizin tanıtımı açısından çok güzel bir organizasyonu geride bıraktık' dedi.
BULUŞMA NOKTASI
Yüzügüllü, 'İlçemiz medeniyetlerin buluşma noktası oldu. Sivrihisarlı esnafımızda festivalimizle birlikte kazanç sağladı. Biz Sivrihisar'ımızın tanıtımına turizmine ve ekonomisine önemli ölçüde katkı sağladık. Halkımızın, hemşehrilerimizin ve esnafımızın birlik ve beraberliği ile güzel bir festival oldu. Sivrihisarlı hemşehrilerime ve festivalimizde bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum' diye konuştu.
MAYASI TUTTU
Yüz binlerce vatandaşın katılım sağladığı Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali hafızalara kazındı. Yoğun ilginin gösterildiği festivale katılan yerli ve yabancı misafirler Başkan Yüzügüllü'ye tebrik ederek kendisine teşekkürlerini sundu. Yüzügüllü 'Doğru işler yapıyoruz ki insanlar tarafından takdir ediliyoruz. Yerli ve yabancı insanlar tarafından büyük beğeni toplayan festivalimizin yoğun ilgi ve alaka görüp takdir edilmesi de bizleri gururlandırıyor' dedi. HM
Editör: TE Bilisim