Eskişehirspor Mersin İdmanyurdu karşısında da Osmanlıspor karşısında sergilediği dağınık görüntüyü tekrarladı. Takım halinde vasatı aşamayan Kırmızı Şimşekler'de öne çıkan tek isim Lawal olurken, ligin başlamasına sayılı günler kala Eskişehirspor'un bu görüntüsü taraftarlarda huzursuzluk yarattı. Özellikle Kamil Ahmet'in yokluğunda Eskişehirspor sağ bek bulma konusunda ciddi sorun yaşarken, sol bek mevkiinde ise Anıl'ın imzayı atar atmaz monte edilmesi maçın dikkat çeken görüntüsüydü.

Defans yine yok

Uzun süredir defans hattında ciddi sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor'un bu sıkıntısı Mersin İdmanyurdu karşısında da kendisini fazlasıyla hissettirdi. Karşılaşmanın 36. dakikasında Mersin İdmanyurdu'nun hızlı atağında Nurullah'ın yaptığı sert orta Aytaç Öden'e çarparak Eskişehirspor filelerine gitti. (1-0)

Seyir zevki 0'ın altında

Mersin İdmayurdu'nun attığı gol sonrasında Eskişehirspor rakip defansı zorlamak bir yana, rakip yarı alana bile yaklaşamadı. Mersin İdmanyurdu da Eskişehirspor'un bu temposuna ayak uydurdu ve maç seyir zevkinden iyiden iyiye uzaklaştı.

Gol Gekas'tan geldi

Karşılaşmanın ilk yarısı Causic'in yerine oyuna giren Gekas, Erkut'un şık pasını gole çevirirdi. 93. dakikada gelen bu gol ile birlikte maç penaltılara taşınırken Eskişehirspor penaltı atışlarında rakibini 9-8 yenerek turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Editör: TE Bilisim