Tecrübesiz kalmıştık
Hazırlık sürecini değerlendiren Utku Kızılkaya, 'Sezona güzel bir başlangıç yaptık. Hem yorucu, hem keyifli oluyor. Eğlenceli geçen antrenmanlar yapıyoruz. Geçen sezon ekip olarak takıma baktığımızda ilk defa sahaya çıkan bir ekip vardı. Ben de dahil sahada tecrübesiz kalan arkadaşlarım oldu. Geçen sezon yapmış olduğumuz hataları ve yaşadığımız sıkıntıların gözlemlerini yapmaya başladık. Sahada daha takım halinde hareket edebilen, derli toplu bir görüntü çizmek istiyoruz. Geçen sene taraftarımızın desteği vardı. Belki bir alt lige düştük ama umuyorum ki bu sene güzel olacak' dedi.

Sağ bek pozisyonundayım
Önceki yıllarda orta saha oynayan Utku Kızılkaya, geçen sezon sağ bekte forma giymişti. Cüneyt Biçer'in kendisini hangi mevkide oynattığının sorulması üzerine Utku şöyle cevap verdi, 'Şu an için sağbek pozisyonundayım. Solda da oynayabilen biriyim. Daha önceki yıllarda orta saha oynadım evet ama sağ bek yatkınlığım daha fazla. Hoca hangi mevkide şans verirse görev yaparım. Bu benim için problem değil.'

Daha dikkatli olacağız
Geçen sezon yaşadığı kart problemlerine de değinen Utku, 'Geçen sene Amed ve Pendik maçlarında kırmızı kart gördüm. Amed maçındaki gerginliği tahmin edebiliyorsunuz. O maçta yemiş olduğum kırmızı kart ayrı. Ama Pendik maçında yemiş olduğum kırmızı kart bir hata. Ben de kendimce bunu sorguladım. Bunun için daha dikkatli olacağız. Daha az hata yapan bir oyuncu grubu olacağız' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim