Eskişehirspor Sağlık Kurulu Başkanı İbrahim Eldem, sağlık ekibinin aralıksız şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirterek 'Hürriyet ve Toko'nun iyileşme sürecinin iyi durumda olduğunu görüyoruz, Çarşamba günü ilk antrenmanla birlikte sağlık ekibimiz eşliğinde çalışmaya başlayacaklar, Perşembe'den itibaren takıma vermeyi planlıyoruz' diye konuştu.

Kaan yok

Eldem, 'Kaan Beşiktaş maçında bir sakatlık geçirdi, arka adale zarında bir yırtık var, Rizespor maçında yer alamayacak, onun da tedavisi devam ediyor. Diego, Lawal ve Özgür maçı iyi bitirdiler. Yoğun ağrılarına rağmen fedakarca oynamaya devam eden Lawal'a ayrıca teşekkür ediyorum. Sezer'de herhangi bir sorun yok, Onur ise Çarşamba günü sağlık ekibimiz ile çalışmaya başlayacak' dedi.

Taraftara büyük teşekkür

Eldem 'Ömer, Acıbadem Fulya'da olduğu ameliyattan sonra Almanya'da kontrole gitmişti, ameliyatın çok başarılı geçtiğini tekrar görmüş olduk, verdiğimiz iznin ardından Çarşamba günü o da çalışmalara başlayacak. Mustafa Yumlu'nun aldığı bir darbe vardı, kaşında 2 cm'lik bir açık meydana geldi. Devre arasında doktorumuz 3 dikiş attı, travma ile ilgili bir problemi yok. Onun da cefakarca maçı tamamladığını gördük. Temennim, inşallah bundan sonra sakatlıklar olmaz. Sağlık ekibimize ve sağladıkları imkanlardan ötürü Başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de taraftarımız hak ediyor' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim