Çok yoğun çalışıyoruz

Ligin başlamasına kısa bir süre kala çalışmaları değerlendiren genç sağ bek, 'Antrenmanlarımız sürüyor. Çok yoğun bir şekilde ilerliyoruz. Sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Hedefimiz Osmanlıspor deplasmanında galip gelmek. Hocalarımız yoğun bir tempoda bizi çalıştırıyor. Antrenmanlarımız iyi bir şekilde sürüyor. Sıcak bir havada çalışıyoruz ama hava şartları bizi çok etkilemiyor' dedi.

O duygu anlatılmaz yaşanır

Geçtiğimiz sezon devre arasında profesyonel olup A Takıma yükselen Bilal Ceylan'a o günlerde neler hissettiğinin sorulması üzerine, 'Küçüklüğümden bu yana hayalini kurduğum formaya kavuşmanın mutluluğunu yaşadım. Bu sezon da inşallah oynamaya devam edeceğim. Elimden gelen mücadeleyi vereceğim. O duygu anlatılmaz yaşanır' diye konuştu.

Altyapıdan beri hayalimdi

'Pandemi nedeniyle taraftarın önünde hiç maç oynayamadım' diyen Bilal Ceylan, 'İnşallah bir gün taraftarın da önüne çıkacağım. Onların önüne çıkmak altyapıda oynadığım dönemlerden hayalim. İnşallah bu sezon taraftarı da gururlandırırım' şeklinde konuştu.

Bireysel de çalışıyorum

Bireysel performansını değerlendiren Bilal, 'Takımla birlikte yoğun bir tempoda çalışıyoruz ama bireysel antrenmanlarıma da devam ediyorum. Elimden geleni yapıyorum. Ama daha çok çalışacağım. Daha iyi yerlere gelmem ve herkesi gururlandırmam lazım. İnşallah formayı alır sezon sonuna kadar da giyerim' dedi.

Buraya hakkımı ödemeliyim

Süper Lig'den takımların kendisini istemesi hakkında da konuşan genç futbolcu, 'Böyle bir şey duyunca gururlandım. Mutlu oldum. Ama önce Eskişehirspor'a hakkımı ödemeliyim. Ödemeden gitmek istemiyorum. Yüzde yüz olarak buraya odaklandım. Hayırlısı olsun' ifadelerini kullandı.

İdolünü açıkladı

Sağ bekte kimi örnek aldığını da açıklayan Bilal Ceylan, 'Yabancı olarak Dani Alves, Türk olarak ise Gökhan Gönül demek istiyorum. Her ikisi de çok iyi. Örnek alıyorum' şeklinde konuştu.

Arkamızda dursunlar

Camiaya seslenen sağ bek, 'Bizi desteklesinler. Arkamızda dursunlar. Biz elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. İnşallah Eskişehirspor'u hak ettiği yerlere çıkartırız' ifadelerini kullandı.




Editör: TE Bilisim