Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş FOX TV'deki Çalar Saat programına katıldı. Yerel seçimdeki zaferinden sonra yaptıkları icraatları ve yapacağı projeleri canlı yayında açıklayan Mansur Yavaş önemli açıklamalar yaptı. Son zamanların en çok konuşulan konularından biri olan 'Yerel yönetimler yasası' hakkında da görüşlerini açıklayan Yavaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen hakkında önemli bir açıklama yaptı.
ERDOĞAN DAVET EDECEK
Başkan Yavaş katıldığı canlı yayında değişecek olan Yerel Yönetimler Yasası için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i de davet edeceğini ve bu önemli yasada tecrübelerinden faydalanacağını açıkladı. Yerel yönetimler yasasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yer alacak.
BÜYÜK PROJEDE YER ALACAK
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, yerel seçimlerden sonra da deneyimlerini CHP'li belediye başkanlarına aktarmış ve Belediye Meclisinde azınlık olmanın zorluklarını ve oluşabilecek engellemeleri nasıl aşacaklarını anlatmıştı. Deneyimlerini CHP'li belediye başkanları ile sık sık paylaşan Büyükerşen bu kez deneyimlerini daha büyük bir projede paylaşmış olacak. HM
Editör: TE Bilisim