2021 yılının genel değerlendirmesini ve 2022 yılında yapılacak çalışmaları belirlemek için gerçekleştirilen muhtarlar toplantıları, bu hafta Mihalıççık ile devam etti. Geçtiğimiz haftalarda Alpu, Çifteler, Han, Mahmudiye, Mihalgazi, Sarıcakaya ve Seyitgazi muhtarlarıyla bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, şimdi de Mihalıççık ilçesi muhtarlarını Haller Gençlik Merkezi salonunda ağırladı. Gerçekleştirilen toplantıya ilgili belediye bürokratları ve daire başkanlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen de katıldı.
Toplantıya katılım sağlayan tüm muhtarlara teşekkür eden Başkan Büyükerşen yaptığı konuşmada, 'Yerel yönetimin çekirdeği olan muhtarlarımızla bir araya gelmek bizler için çok önemli. Mihalıççık ilçemizde başta yol ve alt yapı olmak üzere birçok çalışma gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yıllarda tarım projelerimiz kapsamında kurutma tesisimizi de Mihalıççık'ta açtık. Bundan sonra yapılacak çalışmaların önceliğini ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını belirlemek için sizler bizim için en doğru bilgi kaynağısınız' dedi.
Toplantıya katılan Mihalıççık muhtarları ise özellikle yol ve su çalışmaları ile ilçelerine önemli hizmetler yapıldığını belirterek, Başkan Büyükerşen ve ekibine yapılan çalışmalar için teşekkür ederek, toplantı sonrasında hatıra fotoğrafı çekildiler.
Editör: TE Bilisim