AKP İl Başkanı Dündar Ünlü, katıldığı AKP Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Genişletilmiş İl başkanları Toplantısı'nda12 Eylül'de yapılacak kongre hazırlıkları ve 1 Kasım seçimleri ile ilgili sunumların yapıldığını söyledi.

Ünlü, seçim takvimine göre, aday adayı başvurularının başladığını veyarınsona ereceğini hatırlatarak,'18 Eylül'de de aday listeleri açıklanacak. Bununla ilgili bütün il başkanlarına verilen talimat şimdiden sahada olmamız gerektiği ile ilgiliydi' dedi.

'BÜYÜKERŞEN'E İADE-İ ZİYARET YAPACAĞIM'

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in il binasında kendilerini ziyaret ettiğini söyleyen Ünlü 'İade-i ziyaret de yapabilirim. Bunun dışında görüşebiliriz de. Biliyorsunuz Büyükşehir Meclisi'nde AK Parti çoğunlukta ve şehir ile ilgili yapılacak yatırımlar ile ilgili haliyle görüşebiliriz. Ben Yılmaz Büyükerşen'e iade-i ziyarette bulunacağım' dedi.

'NASIL BİR SIKINTI ÇEKİLDİĞİNİ HERKES GÖRDÜ'

1 Kasım seçimleri öncesi de ilk değerlendirmeyi yapan Ünlü, 7 Haziran sonrası ülkenin zor bir süreçten geçtiğini vurgulayarak 'Türkiye'de AK Parti'nin tek başına iktidar olmamasının, tek başına bir iktidar çıkmadığında bu 2 aylık sürede bir sıkıntının çıktığını hepimiz gördük. İstikrar hakikaten önemli Türkiye açısından. Koalisyon görüşmeleri yapıldı, ancak bir partimiz sürekli hayır diyerek hiçbir eylem yapmadan, hiçbir sorumluluk üzerine almadan, sadece bu ortamda nasıl şahsi prim elde ederimin derdine düştü' dedi

'ÜÇÜNCÜ VEKİLİ GERİ ALACAĞIZ'

1 Kasım seçimlerindeki hedeflerini de anlatan Ünlü, 'Bu defa da 'Bu partiye oy vermeyeyim, bir değişiklik yapayım' demek bize çok pahalıya mal oluyor gerçekten. Ülke üzerinde ciddi manada oyunlar oynanıyor. Vatandaşlarımızın bu süreçte çok daha sağduyulu olacağını, çok daha dikkatli oy kullanacağını düşünüyorum. Bizim açımızdan da ülke açısından da kazanımı yüksek bir seçim olarak karşımıza çıkacak. Eskişehir'de de üçüncü milletvekili geri alacağımızı umut ediyorum' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim