Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, belediye bürokratları ve Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerinin katıldığı ödül töreninde farklı kulüplerden gelecek vadeden başarılı sporcular ödüllendirildi. Balkan Büyükler Dağ Koşusu Şampiyonası'nda 7. olan Jale Başak ile U-20 Balkan Şampiyonası 2.si Muhammed Gönen ve antrenörleri İlhan Bayısın, Bosna'da düzenlenen Taekwondo Avrupa Şampiyonasında yıldızlar kategorisinde olan şampiyon olan Uğur Dekli ve antrenörü Nadir Özsoy, C1 Kano Milli Takım Seçmeleri 1.si Mehmet Ali Duman ve C1 Milli Takım Seçmeleri 2.si Sara Derakhti Bahri ile antrenörleri Sirvan Ahmadi, Bedensel Engelliler Yüzme Branşında Türkiye Şampiyonası 2024 Gözlenen Sporcu Baran Doruk Şimşek, 2020 İstanbul Özel Yarışları'nda en yetenekli genç sporcu seçilen Çınar Bakkal, Türkiye Şampiyonası 2024 Gözlenen Sporcu Sinem Ateş, Türkiye Gelecek Vaad Eden Sporcu Eren Özdemir ile antrenörleri Mehmet Bayrak'a ödülleri verildi.
Amatör branşlarda Eskişehir'in adını en güzel şekilde temsil eden tüm sporculara minnettar olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce 'Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Yüzmeden kanoya, atletizmden hentbola, taekwondodan basketbola kadar birçok branşta Eskişehirli sporcularımızın başarıları ile gururlanıyoruz. Şundan şüpheniz olmasın ki Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Başarı sizden, destek bizden! Atatürk'ün de ifade ettiği gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştiren başta Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübümüz olmak üzere tüm amatör kulüplerimize, antrenörlere ve çocuklara spor yapmaları için imkan sağlayan ebeveynlere teşekkür ediyorum' dedi.
Eskişehir'i temsil eden başarılı sporcuların ödüllendirilmeye devam edeceğini ifade eden Ünlüce, amatör sporlara desteğin de kesintisiz süreceğini belirtti.
Editör: TE Bilisim