Bu yıl 21 farklı branşta 3 ayrı merkezde kursların düzenlendiği, 10'u yabancı uyruklu gönüllü olmak üzere 71 öğretici ile 600'den fazla öğrencinin katıldığı yaz okullarında, müzik, resim, bilgisayar, jimnastik, izcilik, seramik, santranç, masa tenisi, voleybol, basketbol, eğlenceli bilim, İngilizce gibi birçok dalda eğitim alan öğrenciler kapanışta düzenlenen piknik ile eğlenceli bir gün geçirdiler.
Yaz Okullarının kapanış törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Jale Nur Süllü ile belediyenin çeşitli birimlerinden daire müdürleri de katıldı ve öğreticilere katkılarından dolayı teşekkür belgeleri verildi.
Yaz okulunun kapanışında konuşan Oğuzhan Özen; 'Yaz okullarında çocuklarımız sağlıklı ve güvenilir bir ortamda eğitim alarak hem sosyalleşiyor hem de eğlenerek öğreniyorlar, düzenlenen kültür gezileri ile şehrimizi daha yakından tanıma fırsatı yakalıyorlar. Çocuklarımıza bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum' diye konuştu.
(HM)

Editör: TE Bilisim