Ciddi bir zaman kaybı
56 yıllık kulüp tarihinin hem saha içi hem de saha dışı en zorlu günlerini yaşayan Eskişehirspor'da pazartesi günü yapılacak genel kurul merakla bekleniyor. Genel kurul kararı alındığı günden bu yana geçen zaman diliminde her anlamda ciddi zaman kaybeden kulüp başkanını bulabilecek mi büyük merak konusu.

Kader belli olacak?
Geride bıraktığımız ay 4 Haziran'da yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 11 Haziran'a ertelenen, 11 Haziran'da aday çıkmadığı için 28 Haziran'a kadar ara verilen Genel Kurul'da ne yazık ki 28 Haziran'da da bir yönetim listesi çıkmamıştı. Ali Çelikoğlu başkanlığındaki Divan Kurulu sorumluluk alarak genel kurulu 12 Temmuz'a öteledi. 12 Temmuz Pazar günü kulübün kaderi belli olacak.

Taraftarın beklentisi
Pazartesi günü saat 16.00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde yapılacak genel kurul öncesi, yönetim listesi oluşturulması konusunda bir gelişme net anlamada yaşanmazken, Divan Kurulunun liste çıkmaması halinde, ne yapacağı da ayrı bir merak konusu.
Taraftarların tek beklentisi pazartesi günü kulübün bir başkanı olması.

Baturaygil ne durumda?
Genel Kurul salonunda kulüp ile ilgili konuşurken umudunun olduğunu söyleyen Divan Kurulu Fatih Baturaygil'in başkan adayı olma düşüncesi vardı. Bununla ilgili bir takım çalışmalar yapan Baturaygil, iş çıkmaza girince transfer tahtasını açma noktasında tıkandıklarını belirterek aday olmayı düşünmediğini yazılı olarak açıklamıştı. Baturaygil'in cumartesi, pazar hatta pazartesi genel kurul saatine kadar yapacağı görüşmelerin adaylık konusunda net anlamda belirleyici olacağı öğrenildi.

Kadroda yaprak dökümü
Eskişehirspor'da şu ana kadar dört isim takımdan ayrılıp bir başka kulübe imza attı. Bedirhan Altunbaş TFF 1.Lig'in yeni ekiplerinden Manisa FK ile, Talha Erdoğan Boluspor ile, Mevlüt Çelik Kocaelispor ile anlaşırken Hamed Sholaja da İsrail Süper Lig takımlarından Hapoel Jerusalem ile sözleşme imzaladı. Kadrodaki diğer isimler de bir an önce bir yönetim kurulunun oluşmasını, teknik direktörün belirlenip yeni sezon hazırlıklarının başlamasını bekliyor.
Editör: TE Bilisim