Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı Dr. Jale Nur Süllü, bayramın ilk gününe baba ocağı Mihalıççık Gürleyik ziyaret ile başladı. Gürleyik'te büyük dedeleri Hacı Ömer Ağa ve Hacı Halit Ağa'nın mezarlarını ziyaret eden Süllü daha sonra Gürleyikliler ile bayramlaştı. Dinek, Sorkun, Çalkaya, Çalçı, Akçaören'de de vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşan Dr. Jale Nur Süllü vatandaşlara mutlu, huzurlu bir bayram diledi.

CHP İl Başkanlığı'nda gerçekleşen bayramlaşmanın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Dr. Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy, Engin Çakmak, Sibel Yeşildal, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve CHP İl Başkanı Rabia Akman ile birlikte bayramın 2. günü Seyitgazi Yapıldak, Kümbet, Akin, Kırka ve Doğançayır'da vatandaşların bayramını kutladı.

CHP'li adaylar ilk olarak Yapıldak'ta yayla şenliğine katılarak bayramları anlamlı kılan bir arada olma ve paylaşma geleneğini Yapıldaklıların ev sahipliğinde yaşadı. Adaylar daha sonra Kümbet, Akin ve Kırka'da vatandaşlarla bayramlaşırken günün sonunda da Doğançayır'da kahve toplantısı gerçekleştirdi.
Editör: TE Bilisim