Büyükşehir Belediyesi, eğitim yılının tamamlanması ve tatilin başlaması ile birlikte çocuklara yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği özel etkinliklerle çocuklara unutamayacakları 2 gün yaşattı.AKUT Eskişehir ekibi ile işbirliği yapılarak 2-3 Temmuz'da Sarıcakaya Kozlu Bahçe'de düzenlenen etkinliklerde 48 çocuk ve ailelerine eğitim verildi.
Eğitim öncesinde 'Ezgi Hoca Oraletin Dünyası' ile çocuklarla eğlenceli oyunlar oynanırken, Vantrolog Ezgi Eryiğit'in gösterisi çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Kukla diyaloglarını dudaklarını oynatmadan karnından seslendirerek gösteriyi gerçekleştiren Ezgi Eryiğit'in muhteşem performansı çocuklar tarafından uzun süre alkışlandı.
Oyunların yanı sıra AKUT Eskişehir ekibi tarafından temel kampçılık, telsiz kullanımı, kentsel kurtarma malzemeleri gibi eğitimlergerçekleştirildi.
Çocuklar eğitim sırasında merak ettiklerini uzmanlara sorarak ve uygulamalı görerek öğrenme şansı yakaladı.Çocuklar ve veliler, düzenlenen etkinlikler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'neve Çocuk Hakları yetkililerine teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilisim