Açılışta konuşan Trafik Denetleme Şube Müdürü Hakan Demirhan kazaların en büyük oranda insanlardan kaynaklandığını ifade ederek çözümünün yine insanda olduğunu söyledi.
Programa Vali yardımcısı İsmail Küreci, İl Jandarma Komutanı Vekili Albay Bahdiyar Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, İl Emniyet Müdür yardımcısı Ömer Çankaya, Trafik Denetleme Şube Müdürü Hakan Demirhan, Şoförler Odası Başkanı Suat Er, Taşıyıcılar Kooperatifi 2. Baskani Ismail Aksoy, davetliler ve öğrenciler katıldı.
Programda konuşan Trafik Denetleme Şube Müdürü Hakan Demirhan ülkede yaşanan trafik kazalarına dikkat çekerek 'Her yıl binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, yaralanmasına ve milyonlarca liralık milli servetimizin yok olmasına neden olan trafik kazaları geride kapanması zor maddi ve manevi yaralar bırakarak bütün acımasızlığıyla devam etmektedir' diye konuştu.
Demirhan, trafik kazalarının büyük oranda insanlardan kaynaklandığını ve bu konuda da çözümün insanların kendisinin olduğunu vurguladı.
Konuşmanın ardından trafik konulu slayt gösterimi sunuldu. Akabinde trafik konulu resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ve yılın taksi, ticari taksi ve kamyon şoförlerine ödülleri takdim edildi.

Editör: TE Bilisim