Kent Ormanı'nın girişinden başlayan yürüyüşe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un yanı sıra Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı ile çok sayıda vatandaş katıldı.
EN BÜYÜK BAYRAM
Başkan Kurt, yürüyüş öncesinde Cumhuriyet yürüyüşüne katılan Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı ile bir süre sohbet etti. Yürüyüşün açılış konuşmasını yapan Başkan Kurt, herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladı. Cumhuriyet Bayramı'nın en büyük bayram olduğunu kaydeden Başkan Kurt, Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacaklarını söyledi. Etkinliklerin büyük bir bölümünün pandemi nedeniyle iptal edildiğine dikkat çeken Başkan Kurt, 'Odunpazarı Belediyesi olarak doğa ortamında, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak yapacağımız yürüyüş ile Cumhuriyet Bayramımızı kutlayalım istedik' dedi.
ÖNCE SAĞLIK OLSUN
Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı Kent Konseyi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin gün boyu devam edeceğini ifade eden Başkan Kurt, herkese sağlıklı günler diledi. Eskişehirlilerden de dikkatli olmalarını isteyen Başkan Kurt, vatandaşlara hijyen kuralları, maske, sosyal mesafe hatırlatması da yaptı. Başkan Kurt, 'Önce sağlık ama Cumhuriyetle, demokrasi ile beraber sağlık. Bayramımız kutlu olsun' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim