Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen programa, Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve çok sayıda davetli katıldı.
GURUR DUYUYORUZ
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 'Aslında kimi kentler deyince aklımıza isimler geliyor. Eskişehir deyince akla Yılmaz Büyükerşen geliyor. Hocamızın yaptığı çalışmalar tam da Cumhuriyetin projesidir. Fakir ve yoksul bir ailenin çocuğu geliyor, önce üniversitede hoca oluyor. Onun bu yaptıkları aslında Cumhuriyetin tam kendisidir. Yılmaz Büyükerşen bütün dünyaya Anadolu insanının neler yapabileceğini en güzel şekilde göstermiştir ve onu burada ağırlamaktan tekrar gurur duyuyoruz' diye konuştu.
MALATYA ÇOK DEĞİŞTİ
Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 'Bu mevsimde ve tam belediye bütçelerinin hazırlandığı dönemde buradayım. Biliyorsunuz ben maliye hocasıyım ve bütçeye de çok dikkat ederim. Daha evvel Rektörlük görevini yaparken, Malatya'ya iki seyahatimi hatırlıyorum. Malatya çok değişmiş ve ben burada olmaktan gurur duyuyorum' diye konuştu. İHA
Editör: TE Bilisim