Ziyapaşa Caddesinde bulunan binanın açılış törenine; Vali Özdemir Çakacak, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Figen Kahya, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, ilçe parti başkanları, STK üyeleri, Emirdağlı ve vatandaşlar katıldı.
ÖNEMİ BÜYÜK
Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya, 'Eskişehir'de yaşayan Emirdağlı hemşerilerimize daha iyi hizmet için bu yeni binamızı açıyoruz. Kültürümüzü yaşatabileceğimiz ve gelecek nesillere aktaracağımız vakıf binasını açıyoruz. Hepimiz akrabayız. Gönül kırmadan birlik beraberlik için götürmek istiyoruz. Bizlerin ömrümüz bellidir ama böyle kurumların süresi yoktur. O yüzden buranın önemi büyük' diye konuştu.
KATKI SUNUYOR
Vali Özdemir Çakacak da, Emirdağlı vatandaşların sadece yurt dışında özellikle Belçika'da büyük topluluk olarak bulunurken büyük başarılarına da imza attığı belirterek 'Emirdağ etkisi ilçe sınırlarını aşmıştır. Yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Eskişehir'in hayatında Emirdağlılar çok büyük katkı sunuyor' dedi. İHA
Editör: TE Bilisim