CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, 15 Aralık'ta yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. İlçe binasında yapılan toplantıya Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve birçok partili destek olmak için katılım gösterdi.
EKSİKLER TAMAMLANACAK
İki yıl ilçe başkanlığı yaptığını ve yarım kalan işlerini tamamlamak adına tekrar aday olmaya karar verdiğini ifade eden Dalgıç, 'Göreve geldiğimiz gün söylediğimiz, görevdeyken söylemeye devam ettiğimiz ve görevi bırakırken dahi söyleyeceğimiz ilk şey, güçlü örgüt, güçlü örgüt ve güçlü örgüt. Güçlü örgütten anladığım, milletvekili, belediye başkanı, belediye meclisi üyesi ve diğer seçilmişleri ile yönetimleri ile üyeleri ile kadınları ve gençleri ile hep birlikte aynı idealler için çalışan ve aynı hedefe yürüdüğünün farkında olan bir örgüttür. Güçlü örgütten anladığım, herkesin birbirinin eksiğini tamamladığı, yardımına koştuğu, birbirini koruyup kollayan, ihtiyacı olanın yanında olan, kusurları değil iyilikleri öne çıkaran bir örgüttür' dedi. Kavgadan yana olmadığını vurgulayan Dalgıç, partisinin tüm unsurları ile dayanışma içerisinde olacağını da sözlerine ekledi.
KÜSEN OLMAYACAK
Dalgıç'a başarılar dileyen Ahmet Ataç ise, 'Bizim ilçemizde, partimizde asla kavga, gürültü olmaz. Bu süreci kavgasız, sakin bir şekilde geçireceğiz. Diğer aday olan arkadaşımız ve birlikte hareket ettiği kişiler de bu partinin birer mensubu. Kim kaybederse kaybetsin biz de asla kırılan, küsen olmayacak. Yine hep birlikte hareket edeceğiz' şeklinde konuştu. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim