Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ziyapaşa Caddesindeki taksi durağını ziyaret etti. Taksicilerle birlikte çay için Başkan Kurt, onlarla ekonomik kriz ve koronavirüs salgınıyla ilgili sohbet etti.
BU GÜNLER GEÇECEK
Taksicilere işlerin nasıl gittiğini soran Başkan Kurt, taksicilerin koronavirüs ile ilgili aldıkları önlemleri de sordu. Koronavirüs nedeniyle tüm dünyanın zor günler geçirdiğini belirten Başkan Kurt, bu günlerin de geçeceğini söyledi. Türkiye'de salgın döneminden en çok işçi, emekçiler ve esnafın etkilendiğini kaydeden Başkan Kurt, 'Salgın öncesinde yaşanan ekonomik kriz zaten işçinin, emekçinin, esnafın belini bükmüştü. Salgın nedeniyle işinden olanlar yine işçi ve emekçiler oldu. Esnaf yaklaşık 2 ay kepenk açamadı. Taksiciler iş yapamaz duruma geldi. Bu günler de geçecek, ancak bizim bu yaşadığımız günlerden ders çıkarmamız, dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlamamız gerek' dedi.
HALKÇI BELEDİYEYİZ
Her zaman esnaf dostu bir belediye olduklarını kaydeden Başkan Kurt, 'Salgın nedeni ile işsiz kalan işçi ve emekçiler, kepenk açamayan esnafla dayanışmak için bugüne kadar binlerce erzak paketi dağıttık. Onların yaşadığı bu sıkıntıyı onlarla paylaşmak istedik. Odunpazarı Belediyesi olarak darda kalanın yanında olmayı sürdüreceğiz. Biz sosyal, halkçı bir belediyeyiz. Bu anlayışımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim