Yönetim bu konuda çalışıyor
Önümüzdeki sezon TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor'da Başkan Mehmet Şimşek ve yönetimi yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 27 Mayıs'ta Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapacak olan Eskişehirspor'da henüz 'Adayım' diyen olmadı. Aday çıkmaması halinde kulübü sahipsiz bırakmayacaklarını yenileyen Şimşek ve yönetimi, transfer yasağını kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
'Kulübü kapatın' demektir
Şimşek geçtiğimiz gün sitemli bir tweet attı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şimşek, 'Altyapı transfer yasağı, kulüpleri kapatın gidin demektir. Ablukayı kırdık darısı A-Takım başına. Küllerimizden doğacağız' diyerek transfer yasağını kaldırmak çalıştıklarının sinyalini verdi.
Şehrin desteği şart
Yönetimin transfer yasağını kaldırma adına önündeki en büyük engel şüphesiz Trabzonspor dosyası. Eskişehirspor'a imza vermeyen ve 6 milyon TL'yi aşkın alacağını peşin olarak isteyen Trabzonspor yönetiminin bu tutumu geçtiğimiz sezon transfer yasağını kaldırmada en büyük sorun olmuştu. Yönetim ne yapıp ne edip, bu sezon bu dosyayı kapatıp rahat bir nefes almak istiyor. Bu konuda da şehrin desteği şart. Çünkü Trabzonspor dosyası çözülse de birkaç kritik dosya daha var.

Editör: TE Bilisim