Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde yer alıp almayacağı merak konusu olan Demirspor'da alınan karar doğrultusunda Bölgesel Amatör Ligde devam kararı çıktı. Bu doğrultuda Lokomotif yeni sezon için çalışmalarına da start verdi. 2015-2016 sezonunda Dem Dem başarılı ve genç antrenör Gökhan Yıldırım ile yoluna devam etme kararı aldı.

Yunusemrespor'da kurduğu ekiple şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Yıldırım yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Demirspor ile anlaştığı öğrenildi. Yıldırım'ın güçlü ve zirveye koşan bir ekip kurmanın planlarını yaptığı ve transferde de birçok futbolcu ile görüşerek anlaşmaya vardığı ise gelen bilgiler arasında yer aldı.

Demirspor'da yine her sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluğu hedefleyen bir ekiple yoluna devam etme kararı alırken, Sportif Teknik Direktör olarak görev yapacak Gökhan Yıldırım'ın yanı sıra Kurtuluşspor'da başarılı bir sezon geçiren genç ve başarılı antrenör Sabri Atal'da Yıldırım'ın ekibinde yer alacak. Ayrıca Anadolu Üniversitesinden kondisyoner Ali Onur Cerrah'ında Yıldırım'ın ekinde olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Editör: TE Bilisim