Tepebaşı Belediyesi'nin 2014 yılı ilk meclis toplantısı dün gerçekleşti. 13 maddelik gündem maddeleri çeşitli komisyonlara havale edildi. Mecliste Denetleme Komisyonuna gizli oyla üye seçimi yapıldı.
CHP'li Yücel Erol 25 oy, CHP'li Ahmet İlker 22 oy ve AKP'li Gülser Yanar 19 oy olarak Denetim Komisyonu üyesi seçildi. 2014 yılı için 1 aylık tatil sürecinin ise Ağustos olarak belirlenmesi oy birliği ile kabul edildi. Fabrikalar Bölgesi'nde 1/1000 ölçekli uygulama imar planında turizm-konaklama tesis alanlarına ilişkin lejand paftasında 'Bu alanlarda ticaret fonksiyonları yer alabilir' ifadesine açıklık getirilmesi gündeme geldi. Söz konusu bölgede yapılacak olan uygulamalar açısında ifadenin 'Bu alanlar, konut yapılmaması koşuluyla ticaret, rezidans veya karma olarak da kullanılabilir' şeklinde yeniden düzenlenmesi oy birliği ile kabul edildi.
Mecliste asansör yıllık kontrol ücretleri de belli oldu. 2 ila 4 duraklı asansör başına 100 TL, 5 ila 8 duraklı asansör başına 130 TL, 9 durak ve üzeri asansörlerde 130 TL'ye ilave edilmek üzere her durak başına 30 TL olarak belirlenmesi oy birliği ile kabul edildi. (Tuğçe Mertler)

Editör: TE Bilisim