Rodallega faktörü
ES TV'de Ahmet Deniz Canoruç'a konuşan deneyimli teknik adam, 'Rakibimizden daha kötü oynamadık, bu bir gerçek. Pozisyon sayısına bakarsak biz daha net pozisyonlara da girdik. Ama tabii ki bir tarafta Rodallega diğer tarafta daha genç olan bir arkadaşla arasındaki fark ortaya çıktı. Bu aslında maçın özeti oldu. Yani bizim özellikle zaman zaman gereksiz topla koşmalarımız açıkçası bizi zora soktu' diye konuştu.

'Bizim için güzel oldu'
'Aslında genel olarak iyiydik' diyen Çapa, 'Kampımızın son günü olması, 2 kampın üst üste vermiş olduğu yorgunluk vardı ama ona rağmen istek ve arzu çok iyiydi. Bir takımın sahada ne yapmak istediğini görebildik ve bu da bizim için güzel oldu. Yani iyi duygularla iyi hissiyatlarla bu kampı bırakıyoruz. Önemli olan bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalarda bunların biraz daha üstüne koyacağız' şeklinde konuştu.

'Planlarımız değişti'
Çapa, 'Bugüne kadar kadromuzda olan herkese şans verdik. Ama bundan sonra ideal 11'e doğru gitmemiz gerekiyor. Bunuda bundan sonra oynayacağımız 2 3 karşılaşmada netleştireceğiz. TSYD Turnuvası iptal edildi. Normal olarak daha önce yapmış olduğumuz planlarda yarın (dün) sabah ter idmanı yapıp ondan sonra oyuncularımıza 2 gün izin verip salı sabahı idmanlara başlayacaktık. Planımız bu şekildeydi. Ondan sonra bildiğiniz gibi içeride 4'ü ya da 5'İ gibi hazırlık maçı oynayacaktık ardından Ankara'da kupa maçlarımızı yapıp lige hazır olacaktık. Ama bugün Ankara'dan gelen haber olumsuz oldu. Federasyonun vermiş olduğu karardan dolayı TSYD kupası iptal olmuş' dedi.

'Arayışa girmek zorundayız'
'Şimdi yeni bir arayış içerisine girmek zorundayız' diyen Çapa, 'Hazırlık maçı için Atiker Konyaspor ile görüştük. Ayın 10'unda nasip olursa Eskişehir'de Konyaspor ile hazırlık maçı oynayacağız. Konyaspor ile lig başlangıcından 1 hafta önce oynayacağız. Konyaspor maçı öncesi 4'ü ve 7'si 8'i gibi 1 veya 2 hazırlık maçı daha oynamak istiyoruz. 3 tane daha karşılaşma oynayıp lige hazır olmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim