Eskişehir'de hayata geçirdiği şehircilik projelerini yerinde görmek için ekibiyle birlikte kentimizi ziyaret eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Turgay, Başkan Büyükerşen'e de yeni dönemde başarı dileğinde bulunmak üzere nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
AKLA GELEN İLK İSİM
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in de eşlik ettiği heyet, Eskişehir'de gerçekleştirilen çalışmaları çok beğendiklerini ifade etti. Başkan Cemil Turgay, 'Sayın Hocamız Türkiye'de belediyecilik dendiğinde akla gelen ilk isimlerden. Eskişehir'e gittiğimizi duyan tüm İzmirliler Hocamıza selam ve sevgilerini iletti. Kendisinin İzmirliler için yeri bambaşka. Biz de Karşıyaka'da hayata geçireceğimiz projelerde Sayın Büyükerşen'in deneyimlerinden yararlanmak istiyoruz' dedi.
HAYRAN BIRAKIYOR
Kentsel Dönüşüm İletişim Merkezi'ni gezerek gezi programına başlayan heyet, Porsuk Islah Projesi, Kentpark, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Odunpazarı Tarihi Bölge'de çeşitli incelemelerde bulundu. Ekibe Eskişehirli olan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de eşlik etti. Küçüklüğünde Eskişehir'in ne durumda olduğunu çok iyi hatırladığını belirten Sertel, şu an ise her geldiğinde şehre bir kez daha hayran kaldığını belirtti. HM
Editör: TE Bilisim