Kemoterapi sonrası dökülen saçlarını kazıtmak için gittiği kuaförde CMC-CAT Türkiye Kuaförler Federasyonu Başkanı Mustafa Ceylan'ın hediye ettiği peruğu kullanmaya başlayan Korkut, hastalığı atlatıp iki yıl sonra saç bakımı için kuaförüne gitti.
HEDİYE ETTİ
Sağlığına kavuşan Damla Korkut, zor günleri geride bırakmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Korkut, kemoterapi görmeye başladıktan sonra vücudunda değişikliklerin olduğunu anlattı. İlk gün şiddetli baş ağrısı çektiğini, duşa girip tarandığında saçının yarısının elinde kaldığını dile getiren Korkut, şöyle devam etti: 'İlk saç kazıma işlemini Mustafa Bey yaptı. Onun hayatımdaki yeri gerçekten çok önemli. Daha sonra bana bir peruk hediye etti. Onu başıma taktığında kendimi o kadar iyi hissettim ki anlatamam. Yaklaşık bir yıl o perukla gezdim dolaştım.' Korkut, kullandığı peruğu bir başka hastaya da moral olmasını istediği için Ceylan'a getirdiğini aktardı.
HEP NEŞELİYDİ
Mustafa Ceylan ise Damla Korkut'la tanıştığı gün ekip olarak duygusal anlar yaşadıklarını belirtti. Onun yüzünün hep güldüğünü ve çok neşeli olduğunu söyleyen Ceylan, şunları kaydetti: 'Arkadaşları ve ailesiyle gelmişlerdi. İlk kez saçlarını ben kestim. O günden bugüne Damla iyileşti ve peruğu geri getirdi. Aslında biz işletme olarak hediye ettiğimiz peruğu geri istemiyoruz ama Damla'nın ricasını kırmayacağız. Türkiye'nin her neresinde olursa olsunlar, bana ulaşan her kanserli kadın hastamıza peruk hediye etmeye devam ediyorum, edeceğim.' AA
Editör: TE Bilisim