Basketbolculara teşekkür etti
Geçen sezon Eskişehir'deki birçok ortaokul ve liseye gidip panele katılan Siyah-Kırmızılı basketbolcular, bu sezonda şehirle kaynaşmayı sürdürüyor. Eskişehir Fatih Fen Lisesi'ne giden ekip, öğrencilerle bir araya geldi. Panelde söz alan Okul Müdürü Ali Rıza Ezen, daveti kırmayıp panele gelen basketbolculara teşekkür etti.

Kendisinden örnek verdi
Panelde bir öğrenci Doğan Şenli'ye yaşamış olduğu sakatlığın nasıl geçeceğini sordu. Deneyimli basketbolcu daha önce kendisinin yaşadığı sakatlıklardan örnek verdi ve daha sağlıklı bir tedavi için doktora gitmesi gerektiğini belirtti.

'Tempoyu yüksek tuttum'
Buğrahan Tuncer'e kendisine sorulan 'Performansının bu kadar yükselmesini neye bağlıyorsun?' sorusunu şu şekilde cevapladı, 'Sezon başında elimden bir sakatlık geçirdim. Ameliyat olmak zorunda kaldı. Yaklaşık bir buçuk ay uzak kaldım. Bu süreçte biraz kilo da aldım. Ama elim iyileştikten sonra çalışma tempomu hep yüksek tuttum. Sağolsun koçumuz da bana şans verdi. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum' dedi.

Doğru bilene forma
Renkli geçen panelde Eskişehir Basket Takım Menajri Özgün Önver, mikrofonu alarak öğrencilere, 'Hep siz mi bize soru soracaksınız. Biraz da biz size soru soralım. Doğru bilenlere de formamızı hediye edelim' dedi. Önver'in sorduğu 'Takımımızda bu sezon point gard pozisyonunda kim oynuyor?' sorusunu doğru cevaplayan öğrenci formayı kaptı.

Mini antrenman yaptırdı
Eskişehir Basket'in deneyimli ismi Doğan Şenli, Okul maçlarında Eskişehir ikincisi olan Fatih Fen Lisesi Basketbol Takımına antrenman yaptırdı. Oyunculara kısa da olsa bilgiler veren deneyimli isim, onlardan yaptıklara her işe ciddiyetle yaklaşıp, başarı için daima mücadele etmelerini istedi.

Çiçek takdim ettiler
Panelin sonuna doğru Fatih Fen Lisesi Basketbol Takımı oyuncuları ile Doğan Şenli-Buğrahan Tuncer ikilisi 3'lük yarışması yaptı. Yarışmayı Doğan Şenli'nin ekibi kazandı. Renkli görüntülerin yaşandığı panelin sonunda okul heyeti, Siyah-Kırmızılı ekibe çiçek takdim etti. Fatih Fen Lisesi Müdürü Ali Rıza Ezen, Beden Eğitimi Öğretmenleri Kamil Beyaztaş ve Fatih İlbars ekibe geldikleri için teşekkür etti. Panel, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Editör: TE Bilisim