Eskişehir'in önde gelen dondurmacılardan olan ve 50 senedir bu işte meşgul olan Gani Karakaş, geçen yıllarda 15 Ekim'de yaz sezonu kapatırken bu ay 15 Eylül de, yani bir ay önce kapattığını anlattı. Karataş, 'Bu yıl sezonu geç başladık ve erken bitiriyoruz' dedi. Tezgahlarda tatlı ve sair gıda ürünleri dondurmanın yerini almış olsa da dondurma satışları dükkanın içerisinden devam ettiğini anlatan Karakaş, 'Dondurma konusunda bizde yaz bitmiyor. Fakat yaz sezonunda 50 çeşit dondurmamız varken şu an bunu 30 çeşide indirdik. dondurmaları da günlük taze taze yapıyoruz. Onun için 12 ay boyunca hem kış ve hem yazında yiyenlere herhangi bir sorun olmadı ve olmayacak' ifadeleri kullandı. İHA
Editör: TE Bilisim