Parti binasında aylık toplantısını gerçekleştiren AKP İl Başkanı Dündar Ünlü, il teşkilatı olarak yapılan çalışmaları anlatmaktan ziyade CHP'yi ve belediye başkanlarını eleştirdi. CHP il başkanının Pazar toplantılarında dile getirdiği 'Eskişehir'de CHP'ye 2 vekil yetmez' söylemlerine değinen Ünlü, 'Ama aynı hizip siyasetini güdecekseniz, size buradan garanti veriyorum. Yine yeniden yenileceksiniz. CHP'ye iki vekil yakışmıyor diyenin şu an vekili var mı? 2011 yılında seçilen iki vekiliniz bugün yok. O yüzden size yakışan hiç vekilinizin olmamasıdır. Size Eskişehir'de '0' vekil çok yakışıyor. 7 Haziran akşamı her şeyin tersine döneceği ve iktidara geleceğiniz söylemlerinizi tekrar hatırlatacağız' dedi.

BİZ HER DURUMDA MİLLETE HİZMET İÇİN UĞRAŞIRIZ

Ünlü, CHP il başkanının iktidarın değişeceği yönündeki söylemlerine de değinerek 'İktidar değişecekmiş, bir anda her şey tersine dönüverirmiş. Sizin temel yanlışınız işte budur. Siz ülkenin huzursuzluğunda iktidar arayan, aklını hırsa kaptırmış bir zihniyetsiniz. Bizler hizmet odaklı, gücünü halkından alan iktidar mensuplarıyız. Her durumda yine milletimize hizmet için uğraşırız. Hatta bunu Eskişehir'de Büyükşehir Belediye meclisinde yaşıyoruz' diye konuştu.

HODRİ MEYDAN

Büyükşehir Belediye Meclisinde hizmet verileceğini gördükleri her yerde, milletin faydasına olacağını düşündükleri her yerde CHP'li belediyelere de destek verdiklerini kaydeden Ünlü, meydan okudu. Ünlü, 'Hodri meydan size, buyurun, siz de milletimizin hayrı için çalışan AKP'yi büyük millet meclisinde destekleyin. Buyurun, hassasiyetinizi Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz için de gösterin. Samimiyetiniz varsa yapın' ifadelerini kullandı.

EL ARABALARINA BİNSİNLER

Eskişehir'de 3 merkez ilçeyi alan CHP'li başkanları eleştiren Ünlü, 'Geçtiğimiz gün CHP'nin Pazar toplantısında bir belediye başkanı konuştu. Orada konuşan belediye başkanı genel başkanlarının bütün kamudaki lüks araçların satılmasını vaat edebileceğini söyledi. Onların böyle bir imkanı yok. Ama Eskişehir'de biliyorsunuz, 3 tane CHP'li belediye başkanı var. Ve CHP'li belediye başkanlarının altında da lüks araçları var. İktidara gelmelerine gerek yok. Bugün iktidardalar, o üç arkadaş lüks araçlarını satsınlar, daha mütevazı araçlara da binebilirler. Hatta bana göre el arabalarına binerlerse marjinal sol anlayışına daha uygun olur' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim