Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şafak Ozan'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Genel Kurul Divan Başkanlığı'na, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, üyeliklere ise Celal Üstündağ ve Yunus Bahri Karaer getirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şafak Ozan, yaptığı konuşmada, sahip olduğu 'Bronz Label' mükemmeliyet etiketiyle kümenin artık farklı bir noktaya geldiğini ve kurumsal yapısının güçlendiğini belirterek, rekabet öncesi işbirliği anlamında üye ve paydaşlar arasında doğru bir zemin oluşturulduğunu vurguladı.
Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir ise, EBK Seramik İş Kümesi Derneği'nin hızla büyüyerek, bölgesinde ve ülkemizde diğer sektör kümelerine örnek teşkil edecek duruma geldiğini söyledi.
Yönetim ve Denetim Kurulları oy birliğiyle seçildi. Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı ve VitrA Karo A.Ş. Genel Müdürü Zeki Şafak Ozan Yönetim Kurulu Başkanı, Seranit Granit Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Abdülhekim Yakut ve NG Kütahya Porselen A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Celal Üstündağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak seçildi. (HM)

Editör: TE Bilisim