Hoşcan Süper Amatör Kümede 4.haftanın perdesi dün 2 ayrı sahada oynanan 2 müsabaka ile başladı. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmaların ilki Şeker sahasında oynandı. Haftanın açılış maçında ligde puanı bulunmayan tek takım olan Şekerspor geçtiğimiz hafta Yunusemre karşısında galibiyetle tanışan Emekspor'u konuk etti. Şekerspor kötü gidişe dur demek, Emekspor ise alt sıralardan biran önce uzaklaşmak istiyordu. Önemli maçta rakibine oranla daha etkili olan Emekspor 35'te Göksel ile 1-0 öne geçti. 43'te Şekerspor'dan Burhan takımını 10 kişi bırakırken, ilk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Emek 52'de Mert ile farkı ikiye çıkardı. 55'te Emek'ten Akın'da kırmızı kart görürken, sonucu 85'te Anıl belirledi ve Emekspor Şekerspor'u 3-0 mağlup etti. Emek bu galibiyetle puanını 6'ya çıkartırken, Şekerspor 4.maçından da yenilgi ile ayrılmış oldu.

KURTULUŞ KAZANDI

Günün ve haftanın ikinci maçı ise Abdurrahman Temel sahasında oynanandı. 3 maçta 3 puan toplayan iki takım Yunusemre ile Kurtuluş'un maçı beklenenin aksine gollü geçti. Geçtiğimiz hafta Alpu karşısında ölü toprağı üstünden atmış gözüken Kurtuluş, Yunusemre'yi Erkan, Mustafa ve Oktay'ın iki golüyle 4-1'lik skorla yendi. Yunusemre'nin tek golü ise Mehmet Emin'den geldi. Bu sonuçla beraber Kurtuluş puanını 6'ya yükseltirken, Yunusemre 3 puanda kaldı.

BU MAÇA KİLİTLENDİLER

Hoşcan Süper Amatör Kümede 4.hafta bugün oynanacak 3 maç ile geride kalacak. Haftanın en önemli müsabakası saat:12.00'da BESYO sahasında oynanacak. Kayıpsız lider Anadolu Üniversitesi, şampiyonluk yarışında ki en büyük rakibi Kırka Boraks'ı konuk edecek. Anadolu kazanıp puan farkını açarak rahatlamak, Kırka Boraks ise puan yada puanlar çıkartarak yarışta bende varım demek istiyor. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçecek bu maçın sonucu ligin kaderini belli edecek. Haftanın son maçlarında ise Alpu sahasında Özel İdare'yi, Mihalgazi ise Bentspor'u ağırlayacak. Her iki maçta saat:13.30'da start alacak.

Editör: TE Bilisim