Ağız, Diş ve Çene Cerrahı Süleyman Kaman ve eşi Diş Hekimi Canan Kaman tarafından 2018 yılında Eskişehir'de hizmete başlayan Smile Eskişehir tarafından Emirdağ'a yeni bir şube açıldı. 14 hekimle birlikte toplam 38 kişiyle vatandaşlara hizmet verecek olan Emirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin açılışına Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Erkan Karakuş, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Erikli, CHP Emirdağ İlçe Başkanı Barış Can, Emirdağlılar Vakfı Başkanı Veli Görkem Pala, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, AK Parti Eskişehir eski İl Başkanı Dündar Ünlü ve birçok kişi katıldı.
HERKESİN KAZANACAĞI SİSTEM
Açılışa katılanlara teşekkür eden Hasan Hüseyin Köksal, 'Smile Eskişehir ailesi olarak çıktığımız ilk günden bu yana kendi memleketimiz olan özellikle yurtdışı ziyaretlerimizde 'Neden Emirdağ'da yoksunuz?' cümlesini egale etmek için bugün memleketimize 5 milyonluk bir yatırım yapıyoruz. Toplam 18 kişinin şu anda hizmet verdiği kliniğimiz ilçemizin en önde kliniği olarak belkide Afyon ilinin en büyük metrekare bazında, çalışan bazında en büyük kliniği olacak. Biz Emirdağ'ın evladı olarak gururluyuz, mutluyuz. Buradaki süreçte yaşadığımız zorluklarda desteklerini bizden esirgemeyen başta belediye başkanımız Serkan Koyuncu'ya buradaki Smile ailesi olarak ilçemize katma değer olarak geldik. İnşaat başladığımız günden beri esnaf kazanıyor. Buradaki bütün herkesin kazanacağı bir sistem kurduk' diye konuştu.
KALİTEDE ÖNCÜ, FİYATTA ÖLÇÜ
'Smile sıradan bir diş kliniği değil' diyen Köksal, 'Hedefleri olan, yurt dışından sürekli hasta getiren, ülkemizin katma değerine destek olan bir büyük uluslu şirket haline geliyoruz. Kısa vadede Antalya yatırımımızı iptal ettik. Burada yaşadığımız zorlukları görünce dedik ki biz önce Afyon'da da olmalıyız. Onun için Antalya yatırımımıza ara verdik ve 2023'te Afyon'da Eskişehir Smile'in kopyasını kendi memleketimize inşa ediyoruz. Bu yatırımımızın da müjdesini verelim. Bizim tek bir amacımız var memleketimize gelirken. Biz kalite getiriyoruz, hizmeti artırıyoruz, vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet almasını sağlıyoruz. Kalitede öncü oluyoruz, fiyatta da ölçü oluyoruz. Emirdağ'ı bu şekilde bir hizmetten bir ay mahrum bırakan idarecilerimize de gönül koyduğumuzu dile getirmeye çalışıyoruz. Çünkü biz yatırımcılar olarak ülkemizin zor günlerinde 5 milyonluk bir yatırımı geciktirmek kimseye yakıştırmadı. Ama yılmıyoruz. Bununla beraber Afyon'a bir daha yatırım için gidiyoruz' şeklinde konuştu. Daha sonra kliniğin açılış kurdelesi kesildi ve klinik detaylı bir şekilde gezildi. MELTEM KARAKAŞ
Editör: TE Bilisim