Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı, Huzur Sevenler Derneği, ilimizde bulunan bazı kurum ve kuruluşlar ile hayırsever iş adamları tarafından İl Emniyet Müdürlüğüne hibe edilen 16 araç ile Emniyet Genel Müdürlüğünce tahsis edilen 21 araç için devir teslim töreni düzenlendi. Törene; Vali Özdemir Çakacak, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Tepebaşı Kaymakamı Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İlhan Şen, İl Müftüsü Bekir Gerek, Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin, Emniyet Mensupları, hayırseverler ve davetliler katıldı.
GÜÇLENDİRECEK
İl Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki araç teslim töreninden sonra Vali Çakacak, Vali Yardımcısı Tütüncü, Tepebaşı Kaymakamı Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dinç ve İl Jandarma Komutanı Şen, araç alımına katkı sunan kuruluşlara ve hayırseverlere teşekkür plaketi takdim etti. Törende konuşan Vali Çakacak, 'Bu, personelimizi daha da güçlendirecek. Türk Polis Teşkilatı dünyada kendini kanıtlamış bir teşkilat. Çağdaş donanımlarıyla, son derece modern teknolojiyi kullanma ile artık delilden sanığa giderek suçlularla mücadele etmekte. İl Emniyet Müdürlüğümüz de Eskişehir halkının can ve mal emniyetini sağlama konusunda 7 gün 24 saat aralıksız görev yapmaktadır' diye konuştu. Uyuşturucu ile mücadele konusunda son iki yıldır büyük başarılara imza atıldığını vurgulayan Çakacak, 'Eskişehir dünyanın 10'uncu güvenli şehri olarak araştırmalarda çıkıyor' dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ise 'Yapılan hizmetlerin daha verimli ve görünür hale getirilmesi, hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına götürmek için yeni araçlarımızla gücümüze güç katacağız. Desteklerini esirgemeyen tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından İl Müftüsü Bekir Gerek'in yaptığı dua ile tören gerçekleştirildi. Sonrasında Vali Çakacak ile protokol üyeleri araçları inceledi. HM
Editör: TE Bilisim