İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, gerek asayiş gerekse trafik ekiplerinin yılbaşında yoğun bir mesai vererek şehrin huzurunda bir aksama yaşanmaması için çalışacağını ifade etti. 'Elimizdeki her imkanı kullanacağız. Eskişehir rahat olsun' diyen Şahin şöyle konuştu:

'Ek tedbirler alarak, ek personel görevlendirerek her köşeyi ve sokağı kontrol altında tutacağız. Kentimizde vatandaşın 2014'e gülerek, eğlenerek ve huzur içerisinde girmesini sağlayacağız.'

'TEDBİRLER ALINDI, ESKİŞEHİR'İN İÇİ FERAH OLSUN'

Yılbaşı gecesi kendisi de dahil Eskişehir Emniyet Teşkilatı'nın görev başında olacağını söyleyen Mustafa Şahin asayiş ve trafik başta olmak üzere huzurlu bir ortam için tedbirlerin alındığını belirtti. Şahin, 'Eskişehirliler içini ferah tutsun. Tüm tedbirler alındı. Geçmiş yıllardaki tecrübelerimiz bize artı sağlıyor. Güven Timleri şehrin her noktasında bulunacak. Ayrıca sivil polislerimiz değişik mekanlarda olacak. Yaşanabilecek hukuka aykırı olaylara anında müdahale edeceğiz. MOBESE ve ek kameralarımız da kayıt halinde olacak. Yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa vakit kaybetmeden müdahale etmek için çalışacağız. Eskişehir Emniyet Teşkilatı olarak yılbaşı gecesine hazırız' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim