Yapılan açıklamada, ekiplerin bir haftada yaptığı çalışmalar neticesinde, 'Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak' suçu şüphelisi 2 kişinin yakalandığı ve bu şahısların üzerinden 3 gram bonzai ele geçirildiği belirtildi. Ekipler tarafından müdahale edilen olaylarda, 1 adet av tüfeği, 1 adet boş kovan ele geçirilirken, 1 adet çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı motosiklet bulunduğu bilgisi paylaşıldı. Müdahale edilen olaylarda ayrıca çeşitli suçlardan 7 şahsa adli işlem yapıldığı belirtildi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar neticesinde ayrıca, bakaya-yoklama kaçağı 5 kişi ve çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakalanırken, 5 adet hacizli-yakalamalı araca ve çeşitli suçlardan aranan toplam 3 araca ve toplam 22 şahsa adli ve idari işlem yapıldığı açıklandı.

Ekiplerin yapmış oldukları Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusunda da, son bir hafta içerisinde bin 37 şahsın ve 225 aracın incelendiği, 31 kişi hakkında çeşitli suçlarda işlem başlatıldığı da ifade edildi. İHA

Editör: TE Bilisim