Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, kırsal ve kent merkezinde görev yapan 19 muhtarın yanı sıra Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu, birim müdürleri ve Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı ve Uluönder Mahallesi Muhtarı Hasan Güler katıldı. Toplantıda muhtarlar ve Başkan Ataç, mahallelerde gerçekleştirilen belediye hizmetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR
Muhtarlar adına söz alan Muhtar Güler, 'Tepebaşı Belediyemizden her anlamda destek almak çok kıymetli. Belediyemiz her zaman olduğu gibi koronavirüs sürecinde de mahallelerimize önemli hizmetler ulaştırdı' dedi. Hoşnudiye Mahalle Muhtarı Figen Rençber de 'Bu salgın sürecinde Tepebaşı Belediyemiz önemli hizmetler gerçekleştirdi' diye konuştu.
TALEPLER KAYIT ALTINDA
Muhtarların soru ve taleplerini dinleyen Başkan Ataç ise 'Eskişehir halkına hep birlikte hizmet ediyoruz. Her zaman söylerim; en iyi siyaset, en iyi hizmettir. Muhtarlarımız ile birlikte en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bu toplantılarda bir araya gelmemiz ve her zaman iletişim halinde olmamız çok önemli. Aramızda birim müdürlerimiz de var, taleplerinizi hemen kayıt altına alıyorlar ve en kısa sürede karşılanması için çalışacağız. Bu birliktelik devam ettikçe, en iyi hizmeti eşitçe tüm Tepebaşı'na ulaştırmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim