Deplasman hasreti sona erecek mi?

Bugün oynanacak Erzincanspor- Eskişehirspor maçında Beyaz Grup'ta deplasman karnesi en zayıf 2 takım karşı karşıya gelmiş olacak. Deplasmanda bu güne kadar sadece Karacabey'i mağlup eden ve Nazilli ile berabere kalan Eskişehirspor, topladığı 4 puanla ligin deplasmanda en az puan toplayan takımı konumunda. Es Es bu hasrete artık son vermek istiyor. Bugünkü maçın ev sahibi Erzincanspor ise 6 puanla Es Es'ten sonra deplasmanda en az puan toplayan ikinci takım. Erzincan ekibi evinde ise en çok puan toplayan 3 takımdan biri.

Erzincanspor – Eskişehirspor maçı ne zaman saat kaçta?

Eskişehirspor Erzincanspor ile bugün saat 14.00'de karşı karşıya gelecek.

Erzincanpor – Eskişehirspor maçı canlı yayın hangi kanalda?

Eskişehirspor'un bu sezon hem iç saha hem de deplasmanda oynadığı maçları canlı yayınlayıp yerel bir televizyon olarak başarıya imza atan ESTV, bugün oynanacak Erzincanspor maçını da canlı verecek. Kalabalık bir ekiple Erzincan'a giden ESTV, maçın nabzını tutacak. Donas Group'un katkılarıyla maç önü, maç ve maç sonu yayınlarıyla gelişmeler an ve an izleyicilere aktarılacak. Erzincanspor-Eskişehirspor maçını ESTV ekranlarında Ahmet Deniz Canoruç anlatacak.

Erzincanpor – Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Eskişehirspor maçını bugün Trabzon bölge hakemi Sinan Özcan yönetecek. Yarımcı hakemler ise Sinan Erdoğan, Burak Sami ve Gökhan Özbulut olarak açıklandı.

Şimşeklerde 4 eksik var

Siyah-Kırmızılı takımda bugün oynanacak 24 Erzincanspor karşılaşması öncesi 4 eksik bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Bucaspor 1928 ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Berkay Tanır, 1922 Konyaspor maçında forma giyememişti. Berkay'ın Erzincanspor maçında da forma giyemeyeceği
öğrenildi. Ayrıca 1922 Konyaspor maçında sakatlanan Eray Ertorun'un da 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Sakatlıkları süren Onurhan Uyanık ve Onur Bayramoğlu da forma giyemeyecek.

Matematiksel olarak sona erene kadar…

Son oynadığı 1922 Konyaspor maçında taraftarı önünde sahadan 2-1 mağlup ayrılan Eskişehirspor, ligde kalma hedefini bir hayli zora soktu. Hafta içinde teknik kadro ve yönetim bir araya geldi. Toplantıdan matematiksel olarak iddia devam edene kadar zorlu mücadeleye devam kararı çıktı. Futbolcular da terinin son damlasına kadar, matematiksel iddia devam edene kadar arma için ter dökmeye devam edecek. Erzincanspor- Eskişehirspor maçı bugün saat 14.00'te ESTV'den canlı yayınlanacak.
Editör: TE Bilisim