Bu ligde son maçlar
Kümede kalma yarışı veren Kırmızı Şimşeklerin işi mucizelere bırakmış durumda. Rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyen Kırmızı Şimşekler, artık ligde son maçlarına çıkıyor. Siyah Kırmızılı ekip ligin 34'üncü hafta karşılaşmasında yarın Uşakspor'u ağırlayacak. Mücadele saat 15.00'te başlayacak ve ES TV'den canlı olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmaya TFF tarafından cezalı olan Eskişehirspor taraftarı alınmayacak.

Moral arayacak
Ligde kalma umutlarını artık tamamen mucizelere bırakan Siyah Kırmızılı ekip evinde moral arayacak. Geçtiğimiz hafta Pendikspor ile karşı karşıya gelen ve rakibine 3-1'lik skorla mağlup olan Kırmızı Şimşekler deplasmanda 14'üncü mağlubiyetini almış oldu. Eskişehirspor'da bu maç öncesi sakatlıkları bulunan Onur Bayramoğlu ve Onur Uyanık forma giyemeyecek.

Hake m Ankara'dan
Eskişehirspor-Uşakspor maçını yönetecek hakem geçtiğimiz gün açıklanmıştı. Bu sezon Es Es'in kritik iki maçını yöneten Onur Bingöl, ilk olarak Pendikspor ile iç sahada oynanan mücadeleyi yönetmiş ve 28.dakikada Utku Kızılkaya'yı kırmızı kartla oyundan atmıştı. Siyah-Kırmızılı takım bu maçı 1-0 kaybetmişti. Es Es'in deplasmandaki Pazarspor karşılaşmasını da Ankara Bölgesi hakemi Onur Bingöl yönetmişti.
Editör: TE Bilisim