EFSANE BİR TAKIM
Maç sonrası ES TV kameralarına konuşan Sertel, Gazeteci Murat Dağtekin'in sorularını yanıtladı. Sertel şunları söyledi; 'Eskişehirspor gerçekten zor günler geçiriyor ama çok onurlu ve çok kişilikli bir yapı var. O yapıda 18-19 yaşındaki kendi gençleri ile mücadele eden bir takım ve Eskişehirspor seyircisi efsane. 1 dakika dahi susmadan dahi bir takımı böyle destekleyen bir seyirciyi, böyle bir kenti başka yerlerde bulmak çok güç. Eskişehirspor bir efsane takım. Anadolu'nun Yıldızı atmış, hatta şampiyonlukları elinden alınmış şanlı bir tarihe sahip.
MAZİYE DÖNECEKTİR
Ben inanıyorum ki Eskişehirspor gençleri ile ayakta kalacak, seyircisi ile ayakta kalacak ve bu sene ligde tutunacaktır. Sonrasında bazı takımlar Eskişehirspor'a olan düşmanlıklarını bırakır da onların Eskişehirspor'un yaşadığı sıkıntıyı anlayarak transfer yasağının kalkması için önünü açarlarsa, Anadolu kulüpleri dayanışması içerisinde kendilerini görüp Eskişehirspor'a yol açarlarsa, bu kulüp tarihindeki mazideki güzel günlere en kısa sürede dönecektir diye umuyorum.
BİLSEYDİM YANINA GİDERDİM
MHP Milletvekili arkadaşımızla tribündeydik. Ayrıca benim çok sevdiğim kardeşim ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer tribünde taraftarlarla maçı seyretmiş. Bilseydim onun yanına giderdim, taraftarlarla seyretmek daha da keyifli olur diye düşünüyorum. Çok sevindim. Eskişehirspor Karacabey'i bileğinin hakkıyla ve güzel bir futbolla mağlup etti. Şanlıurfa maçına da gitmeye çalışacağım.
ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR
İnşallah Eskişehirspor'u çok güzel günler bekliyor. Benim buradan çağrım şu olabilir;kentin dinamikleri, seyircisi, Eskişehirsporlular dimdik ayakta. Kentin çok önemli televizyonu ES TV takımın arkasında ve canlı yayınla maçları veriyor, ben de izliyorum, bu da çok önemli. Şimdi sıra Eskişehirspor'a maddi olarak el uzatmakta. Buna da ilişkin kentin dinamiklerini davet ediyor çağrıda bulunuyorum. Eskişehirspor bizim Eskişehir bizim göz nurumuz. Bu açıdan bu güzel kentimizin takımını maddi olarak da yalnız bırakmamak gerekir diye düşünüyorum.
Editör: TE Bilisim